info@trappenmakerij.nl 071 541 7338

Over ons

Trappenmakerij van der Geest is opgezet door Aad van der Geest in 1994. Aad van der Geest heeft het bedrijf tot een succes gemaakt, 15 jaar lang is hij eigenaar geweest van de trappenmakerij. In 2008 heeft Aad het bedrijf verkocht aan Dolf Koetsier.

Onder zijn leiding is er wel het een en ander veranderd, vooral in het voortraject. Het ontwerpen bijvoorbeeld gebeurde voorheen nog op de ouderwetse manier, aan de tekentafel. Nu doen we dat op de computer. De hele trap komt 1 op 1 uit de printer, vervolgens worden die delen op het hout geplakt en uitgezaagd. Dit scheelt een heleboel tijd. Alle delen van de trap worden in onze eigen werkplaats gemaakt op ambachtelijke traditionele wijze. Bij speciale wensen zijn er ook vakmensen in het bedrijf die speciale onderdelen met de hand kunnen maken.

Onze klantenkring bestaat voor 30% uit particulieren en voor 70% uit aannemers. Weer onder te verdelen in eenderde nieuwbouw en tweederde verbouw. We doen ook renovaties, zie ook de foto’s op de site. Vaak is het bij renoveren een goede optie om de trap helmaal opnieuw te bekleden, eigenlijk is dat de oude trap helemaal in te pakken met nieuw hout. Dit kan een goed alternatief zijn voor een nieuwe trap.
Kortom, er is heel veel mogelijk, we kunnen trappen maken naar ieder z’n wens.

Wij maken graag een offerte voor u voor een nieuwe trap danwel renovatie van bestaande trap. Wij adviseren in het model trap en de te kiezen houtsoorten. Wij ontwerpen de trap zelf bij ons op kantoor, maar niet voordat we eerst op locatie de maatvoering hebben gemeten. Na het ontwerp krijgt u de tekening en maatvoering van de trap toegestuurd zodat u een helder beeld krijgt van hoe de trap zal worden. Daarna zullen we in onze eigen werkplaats de trap vervaardigen en desgewenst 1 x voorbehandelen alvorens wij een afspraak met u maken om de trap te plaatsen. Wij proberen dit hele proces in een zo kort mogelijk tijdsbestek te laten verlopen zodat u snel van uw nieuwe trap kan genieten.

3D tekening trap
Plattegrond tekening trap